Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

30. 06. 2019. 15:03   >>  17:01 1

KVAR OTKLONJEN

Voz ka Baru saobraća nesmetano

Nakon što je voz koji je jutros saobraćao na relaciji Podgorica-Bar ostao bez napona u mjestu Virpazar, kvar je otklonjen i saobraćaj na pruzi normalizovan.

Prema riječima portparolke Željezničkog prevoza Crne Gore (ZPCG) Amine Murić voz je jutros oko 10 sati stao u tunelu Sozina nakon prekida napona.

"ŽPCG je organizovao prevoz putnika autobusima", kazala je Murić Portalu RTCG.

Ekipe Željezničke infrastrukture (ŽICG), dodaje Murić, su na terenu i rade na otklanjanju kvara.

"Trenutno se prevoz putnika između Virpazara i Bara obavlja autobusima. Tako će biti do normalizacije saobraćaja duž cijele pruge", istakla je ranije danas Murić.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније