Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M.Lj. ]

02. 07. 2019. 14:08 >> 14:08

ZA DAN DRŽAVNOSTI

Sergej pjeva na Cetinju, Radović i Rundek u Budvi

Prijestonica Cetinje obilježiće Dan državnosti koncertom Sergeja Ćetkovića na Dvorskom trgu, dok će se u Budvi ovaj praznik slaviti uz pjesme Aleksandre Radović i Darka Rundeka.

Osim u muzici jedne od najvećih regionalnih pop zvijezda, Cetinjani i njihovi gosti uživaće i u izvedbama narodnooslobodilačkih, antifašističkih i popularnih kompozicija sjajnog KIC Pop Hora.

Istovremeno, Budvani će takođe imati priliku da slušaju koncerte grupe “Most Wanted”, Nine Žižić i benda “Crveno&Crno” i regionalno omiljenog, Željka Vasića.

Sergej Ćetković spada u red najtraženijih izvođača zabavne muzike, a uspješan je i kao kompozitor. Bio je predstavnik Crne Gore na Evroviziji 2014. godine.

"Za gotovo dvije decenije profesionalnog muzičkog rada, Ćetković objavio je šest studijskih albuma, više kompilacija i live albuma. Njegovi najveći hitovi su Pogledi u tami, Pola moga svijeta, Dva minuta, Kad ti zatreba, Znaj da moja si, Zbog nas, Moj svijet, Oči nikad ne stare, Kristina, Probudi me, Zaustaviću vrijeme i mnogi drugi… Dobitnik je više domaćih i međunarodnih nagrada. Humanista je i filantrop, a bio je i prijatelj UNICEF-ove kampanje „Svako dijete treba porodicu”. Autor je dječje slikovnice „Što je slađe od kolača“ i crtanog filma Lola i Mila“, saopšteno je iz Prijestonice.

Nastup jedinstvenog KIC Pop Hora na Dvorskom trgu biće njihov 42 koncert.
Pod dirigentskom upravom profesora Saše Barjaktarovića, ova svojevrsna muzička „atrakcija“ koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, postoji već dvije godine. Okuplja članove i članice različitih profesija i generacija i njeguje dobar pop zvuk. Prepoznat je po repertoaru antifašističkih i pjesama iz NOB-a.

Koncert će biti organizovan 13. jula u 21 sat.

Budva slavi i Dan TO

Povodom Dana Turističke organizacije opštine Budva i Dana državnosti Crne Gore, u Budvi će se 12. i 13. jula, na trgu ispred Starog grada, održati koncerti velikih muzičkih imena u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva.

 

"Imajući u vidu značaj ove manifestacije, program u nastavku formiran je sa posebnom pažnjom i željom da se izađe u susret očekivanjima publike koja od Budve uvjek očekuje kvalitetan i atraktivan muzički program", saqopštenop je iz TOB.

U petak, 12. jula, od 20.00 sati nastupiće Gradska muzika Budve, Aleksandra Radović i prvi put u Budvi, Darko Rundek.

U subotu, 13. jula, takođe od 20.00 sati počeće koncerti grupe “Most Wanted”, Nine Žižić i benda “Crveno&Crno” i regionalno omiljenog, Željka Vasića.

"Tradicionalno obilježavanje Dana Turističke organizacije opštine Budva i Dana državnosti predstavlja jedan od najznačajnijih događaja u Budvi tokom ljetnje turističke sezone i privući će, vjerujemo, veliki broj posjetilaca, ali i pažnju medija iz cijelog regiona", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније