Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

04. 07. 2019. 12:15 >> 12:21
1

PRIJATELJI ŽIVOTINJA APELUJU

Donirajte za napuštene životinje

Nevladina organizacija "Prijatelji životinja Podgorica" uputila je apel za prikupljanje pomoći za napuštene životinje i da svojom donacijom pomognu rad te organizacije.

Nevladina organizacija "Prijatelji životinja Podgorica" započinje akciju prikupljanja pomoći za napuštene životinje.

Iz te organizacije poručuju da zbog teške finansijske situacije u kojoj se nalaze, te nagomilanih dugovanja nijesu u mogućnosti da pomažu napuštenim životinjama i sprovode svakodnevne aktivnosti na njihovom liječenju, hranjenju i zbrinjavanju.

"Apelujemo na sve humane pojedince i organizacije da se priključe našoj humanitarnoj akciji prikupljanja novca za napuštene životinje i da svojom donacijom pomognu radu naše organizacije. Zbog teške finansijske situacije u kojoj se nalazimo i dugovanja koja imamo prema veterinarskim ambulantama, prodavnicama hrane za životinje i privatnim pansionima, nijesmo u mogućnosti da nastavimo da pomažemo napuštenim životinjama, koje u većini slučajeva zavise od naše pomoći. Obraćali smo se za pomoć raznim institucijama i društveno odgovornim preduzećima, međutim niko od njih nije imao razumijevanja da nam pomogne. Zato smo na ovaj način odlučili da se obratimo svim humanim ljudima da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu, kako bismo mi nastavili da pomažemo onima koji od nas zavise", navodi se u saopštenju.

Iz ove organizacije navode da je donaciju moguće uplatiti na žiro račun njihove organizacije 535-16574-21 kod Prve banke Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније