Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

10. 07. 2019. 12:01 >> 12:03

JANOVIĆ DAO PRVU LEKCIJU

Delićima besplatna škola plivanja

Nedavno je dječak Đorđe spasio svog druga Miomira Delića od davljenja u rijeci Zeti. Ministarstvo sporta i mladih, u saradnji sa Vaterpolo-plivačkim savezom je, tim povodom, dječaku Miomiru i njegovim sestrama omogućilo besplatno pohađanje škole plivanja u "Školi plivanja i vaterpola", u sklopu kompleksa Verde.

Kako je saopšteno, Janović je sa dječacima Đorđem i Miomirom, kao i njegovim sestrama, ušao u bazen i dao im prvu lekciju plivanja.

Janović je kazao da se u ovakvim situacijama pokazuje da sport nije samo rekreacija, već nekada znači i život. Vlada i Ministarstvo sporta i mladih opredjeljenja su da je neophodno da naša omladina svakog dana stiče sportske vještine.

"Zato učite da plivate. Jer nikad se ne zna. Možda baš neko od vas nekada bude onaj koji spašava. Ne postoji razlog da vas ne vidimo kao spasioce na plaži ili u bazenu, kao plivače i vaterpolo igrače", rekao je ministar.

Janović je zaključio da država jeste i da će biti servis građana, "osobito kada to naši najmlađi očekuju od nas".

Kako se dodaje u saopštenju, roditelji i djeca su istakli da su zahvalni Ministarstvu sporta i mladih, naglašavajući da će djeca ovu priliku iskoristiti da postanu dobri plivači.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније