Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

13. 07. 2019. 13:57 >> 13:56
1

GP NOVA LJEVICA

CG primjer hrabrosti, čojstva i junaštva

Građanski pokret Nova ljevica čestito je svim građankama i građanima Crne Gore 13. jul, Dan državnosti i Dan ustanka crnogorskog naroda protiv fašizma.

"Kako u prošlosti, tako i danas, bila je i ostala primjer hrabrosti, čojstva i junaštva, dom i utočište svim dobronamjernim ljudima i svijetli primjer multikulturalizma. Hodala ponosno uzdignute glave i bila poštovana od čitavog svijeta kao bastion slobode i otpora u najtežim vremenima", poručuju iz GP Nova ljevica.

Kažu da na današnji dan svi treba sa poštovanjem i pijetetom da se sjete naših predaka koji su ostavljali svoje živote kako bi nam stvorili i odbranili ono što sada imamo.

"Zbog njih i budućih generacija sada više nego ikad treba našu domovinu Crnu Goru sačuvamo, poštedimo mržnje, razdora, podjela, fašizma i svega onoga čemu se u slavnoj prošlosti uspješno odupirala. Pozivamo na osjećaj patriotizma i rodoljublja prema otadžbini, osjećaje koje su imali oni koji su je stvarali i borili se za nju. Za čast, pravdu i slobodu! Da je vječna Crna Gora!", poručuju iz GP Nova ljevica.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније