Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

18. 07. 2019. 18:20   >>  18:20 10

U KOTORU

CG zastava se opet vijori ispred gradskih vrata

Crnogorska zastava, jedna od dvije, koja je ukradena sa kotorskih bedema ispred glavnih gradskih vrata u ranim jutarnjim satima 15. jula ove godine, ponovo se vijori.

 

Podsjećamo, jedna od dvije crnogorske zastave, koje su krasile kotorske bedeme ukradena je prije tri dana.

Skala radiju saznaje iz pouzdanih izvora da je pojačan video nadzor i, dok zastave budu na vratima od grada, o njima će se voditi računa.

U međuvremenu, policija intenzivno radi na rasvjetljavanju krađe zastave. 

Zastava je biloa okačena 12. jula, u susret proslavi Dana državnosti. Površine je 27 kvadratnih metara i cijene oko 400 eura.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније