Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

21. 07. 2019. 11:21 >> 11:21
3

21. JUL

Bečić i Abazović čestitali Dan opštine Berane

Predsjednik Demokrata Aleksa Bečić i lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović uputili su čestitke povodom 21. jula, Dana opštine Berane.

"Siguran sam da je Berane, koje posjeduje bogatu istoriju stvaranu vijekovima, ali i neprocjenjiva prirodna bogatstva, osjetilo blagodeti odgovornog odnosa prema opštini onih koji njome upravljaju i da za rezultat imaju bolji i kvalitetniji život svih građana", naveo je Bečić.

On je kazao da je uvjeren da je opozicionoj vlasti u Beranama pošlo za rukom da ublaži masovna iseljavanja Beranaca u potrazi za egzistencijom i da podstakne bar dio onih koji su otišli da se vrate kući.

"Prirodna bogatstva opštine Berane kao potencijal za razvoj i budućnost, zapostavljena su i neiskorišćena dugogodišnjom pogrešnom politikom aktuelne vladajuće garniture u državi. Siguran sam da će godine koje su pred nama, biti godine promjena, koje će donijeti pravedan i odgovoran odnos države prema opštini Berane, koja zaslužuje da bude jedna od najrazvijenijih u Crnoj Gori. S uvjerenjem da je hrabrost Beranki i Beranaca, oličena, između ostalog, i u njihovoj spremnosti da, uprkos svim pritiscima, podrže one kojima vjeruju, najbolji garant da dolazi vrijeme bržeg i prosperitetnijeg razvoja njihovog kraja, čestitam im Dan opštine", navodi se u čestitki Bečića.

Dritan Abazović je naveo da Berane, kao grad sa puno neiskorišenih resursa, svakako zavređuje pažnju svih društvenih subjekata kako bi život građana u toj opštini bio bolji i kvalitetniji.

"Cijenim sve ono što je lokalna uprava uradila i radi na poboljšanju kvaliteta života građana Berana i radujem se svakom novom projektu i investiciji u ovom gradu", poručuje Abazović u čestitki.

On vjeruje i da napori lokalne uprave u smjeru razvijanja i iskorišćavanja resursa opštine mogu biti i još intezivniji i rezultirati novim projektima na zadovoljstvo svih.

"Berane mora dodatno iskoristiti svoje bogate turističke potencijale, privući nove investicije, razvijati i dodatno osavremenjavati saobraćajnu infrastrukturu... To su sve stvari na kojima zajedničko moramo raditi", ukazuje lider Ure.

"U nadi da će Berane u dogledno vrijeme postati primjer opštine na sjeveru koja je u najvećoj mjeri iskoristila sve svoje potencijale i unaprijedila život svih njenih građana najsrdačnije u moje lično, i u ime Građanskog pokreta URA, primite čestitke povodom 21. jula, Dana opštine Berane", zaključuje Abazović u čestitki.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније