Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ cetinjskilist.com; Objavila: M.M ]

28. 07. 2019. 15:04 >> 15:00

NA CETINJU

Sjajna atmosfera i na drugoj večeri Beer Festa

Odlična atmosfera i dobra zabava obilježili su i drugo festivalsko veče u sklopu manifestacije pod nazivom Montenegro Beer Fest na Cetinju. Ljubitelji dobrog zvuka su uživali u nastupima bendova Off duty, Freedom, Eyesburn, Zooster, Bad copy, Kikija Lesendrića i grupe Piloti i Ivane Negativ.

Riječ je o manifestaciji pod brendom čuvenog beogradskog Beer festa, koji važi za najposjećeniji festival u jugoistočnoj Evropi.

Kiki Lesendrić je na Cetinje prvi put, kako je kazao, došao 1975. godine, zapamtio ga kao grad u kojem je tokom njegovog desetodnevnog boravka devet dana padala kiša, ali i tada i sada nosi lijepe utiske.

"Cetinje je uvijek bio specifičan grad iako je za deset dana, koliko sam bio, devet dana padala kiša, što zna u Cetinju da bude dosta problematično u aprilu, ali to nije poljulalo moju ljubav. Obožavam ovakve ambijente, planine, vrlo je čudno, ovako u sumrak kada se pogleda sa bine, nestvarno, jedan od najljepših gradova koji sam vidio. Organizacija je stvarno fenomenalna, ovo je svjetska bina, jako dobar ambijent, stvarno super. Bio sam na nekoliko sličnih festivala, u Mađarskoj, Poljskoj, Austriji, Grčkoj, skoro da ne mogu da se porede, znači Beograd, Cetinje, organizacija i rpodukcija su zaista fenomenalne ", kazao je Lesendrić.

Festival, a i Cetinje ostavili su pozitivan utisak i na Ivanu Peters iz grupe Negativ.

"Super, znači, prvo sam iznenađena, ja sam očekivala neku vrućinu, doduše je bilo preko dana, ali tako je prijatno veče i tako je puno ljudi. Gradić je prelijep, ja sam sve izbjegavala, znači, tamo mi je vruće, da mi bude što prijatnije, da li ima ventilator na bini, ali ovdje je tako prijatno veče da sam baš iznenađena prijatno", poručila je Ivana.

Dolazak u Crnu Goru je za bend Eyesburn, prema riječima frontmena Kojota, pun pogodak.

"Ja mnogo volim Cetinje, Cetinje je prelijep grad, kulturni centar Crne Gore, najveći, lijepo je svirati u ovoj staroj prijestonici, divota", kazao je Kojot.

Posljednja je nastupila hip hop grupa Bad copy, a Skaj Vikler je, kako to njima i priliči, imao interesantne odgovore na novinarska pitanja.

"Mi smo došli da promovišemo vodu, bez vode pivo nikako ne može da se pravi, tako da, malo da promijenimo. Ovo totalno neočekivano izgleda, bez očekivanja ne znam kakvih, ali stvarno izgleda prelijepo, i super je odziv. Ne znam koji je dan, prvi ili drugi, stvarno fantastično, nadam se da će vrijeme da posluži i sjutra, i da će tako i da se nastavi . Stigli smo po mraku, ništa nismo imali prilike da vidimo, ali sjutra, ako vrijeme posluži, prošetaćemo", kazao je Skaj Vikler, nakon čega je razgovor nastavljen šaljivim tonom.

Treće, ujedno i posljednje festivalske večeri u nedjelju, 28. Jula nastupiće Parampaščad, Šobić Tribute band, Neverne bebe, Bajaga i instruktori, Električni orgazam i Let 3.

Ulaz na sve koncerte u okviru Montenegro Beer Festa je besplatan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније