Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

30. 07. 2019. 07:29   >>  07:29

PRODAJA OD 26. AVGUSTA

Jeftiniji udžbenici, osim za sedmi razred

Distribucija udžbenika za knjižarski mrežu u zemlji će, očekuje se, početi do 19. avgusta, a prodaja udžbenika do 26. avgusta, saznaje Pobjeda.

 

O eventualnoj promjeni plana, kako je Pobjedi saopšteno iz Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva, javnost će biti blagovremeno informisana.

“Za školsku 2019/2020. godinu Zavod za udžbenike je pripremio nove naslove: Istorija 7, Biologija 7, 8 i 9, te Fizika 1, uz određene udžbenike na albanskom jeziku”, naveli su iz Zavoda.

Što se tiče izmjena u reprint izdanjima, kako su istakli, one su neznatne, tako da se svi udžbenici, radne sveske i zbirke zadataka koje su objavljene prošle godine mogu koristiti i u predstojećoj školskoj godini.

Cijene kompleta su, sa izuzetkom sedmog razreda, nešto snižene, jer se ove godine ne prodaje link za muzičku kulturu objasnili su oni.

Naglašavaju i da je veliki dio opština uveo praksu besplatne podjele kompleta, uglavnom prvacima, ali su se neke odlučile za sve razrede, ne navodeći koje su to opštine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније