Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

01. 08. 2019. 09:59   >>  09:59

NUHODŽIĆ SAOPŠTIO

Manje krivičnih djela u Baru

U Baru postoji trend smanjenja broja krivičnih djela, što pokazuje da pojačane aktivnosti policije daju rezultate, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić.

 

Nuhodžić je tokom posjete Baru ukazao da je značajno da građani imaju više povjerenja u Policiju, kao i da će policijski službenici profesionalno i odgovorno postupati po njihovim prijavama.

"Jedan od prioriteta MUP-a i Uprave policije je poboljšanje materijalno-tehničkih kapaciteta i uslova u kojima rade policijski službenici, kako bi se građani Bara i turisti koji borave u ovom gradu i Crnoj Gori osjećali sigurno i bezbjedno. Nastojaćemo da, kroz investiranje u najsavremeniju opremu, omogućimo Policiji da bude još efikasnija i spremnija da odgovori na sve izazove, a građani zadovoljniji njenim radom“, poručio je Nuhodžić na sastanku sa načelnikom Centra bezbjednosti Veskom Magovčevićem.

On je rekao i da država mora biti servis građana.

"Mi smo tu zbog nijh. Ministarstvo unutrašnjih poslova u kontinuitetu radi na poboljšanju usluga i servisa građanima. Trudimo se da stalno unapređujemo naš rad. Građani koje sam zatekao na šalterima potvrdili su mi da su usluge koje pruža MUP profesionalne i efikasne“, saopštio je Nuhodžić.

Nuhodžić se sastao i sa predsjednikom Opštine Bar Dušanom Raičevićem i njegovim saradnicima.

Sastanak je bio prilika da se razgovara o bezbjednom odvijanju ljetnje turističke sezone, rješavanju stambenih potreba pripadnika službi bezbjednosti i projektu video nadzora.

Ministar je pohvalio dobru saradnju lokalne samouprave i MUP-a u realizaciji zajedničkih aktvnosti.

"U kontinuitetu ostvarujemo dobru i uspješnu saradnju sa Upravom policije i zahvalni smo pripadnicima Centra bezbjednosti na pomoći koju svakodnevno pružaju kako građanima tako i turistima koji posjećuju naš grad. Ono što me posebno raduje je to što je Opština Bar izabrana za realizaciju projekta video nadzora nad javnim površinama, što će umnogome doprinijeti dodatnoj sigurnosti u Baru“, istakao je Raičević.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније