Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

09. 08. 2019. 15:10 >> 15:09

UPRAVA JAVNIH RADOVA

Potpisano pet ugovora vrijednih 360 hiljada eura

Uprava javnih radova potpisala je ove sedmice pet ugovora o izvođenju radova, u ukupnoj vrijednosti od oko 360 hiljada eura, koje je Vlada Crne Gore opredijelila kapitalnim budžetom za 2019. godinu. Najveći broj njih odnosi se na opštine na sjeveru Crne Gore.

U cilju unapređenja saobraćajne infrastrukture, ugovorena je rekonstrukcija gradske saobraćajnice u Mojkovcu, za koju će biti izdvojeno blizu 117 hiljada eura. 

"Nakon postpupka javne nabavke, radovi su dodijeljeni podgoričkoj firmi IGP Fidija, koja se ugovorom obavezala da posao završi u roku od 40 dana od dana uvođenja u posao", saopšteno je iz Uprave javnih radova.

Takođe na području mojkovačke opštine sa preduzećem „Crnagoraput“ iz Podgorice ugovorena je modernizacija lokalnog puta Pržišta - Žarski katun, u dužini od dva kilometra.

"Vrijednost projekta je oko 108.000 eura, a radovi bi trebalo da budu završeni u roku od 30 dana od dana uvođenja izvođača u posao", navodi se u saopštenju Uprave.

Uprava javnih radova sprovela je postupak javne nabavke i sa podgoričkim „Ing gradilištem“ potpisala ugovor o regulaciji potoka u Petnjici.

"Za ove radove biće izdvojeno 32.200 eura, a ugovoreni rok završetka je 45 dana od uvođenja izvođača u posao", navodi se u saopštenju.
Za potrebe kompleksa objekata Specijalne antiterorističke policije i Posebne jedinice policije na Zlatici i obezbjeđenja kvalitetnih uslova za boravak i rad njihovih pripadnika, ugovoreni su dodatni radovi na novim magacinima.

Radove, u vrijednosti od 51 hiljadu eura, izvešće podgoričko preduzeće „Neimar inženjering“, u roku od četiri mjeseca od dana uvođenja u posao.

"Uprava javnih radova je potpisala i ugovor o izgradnji infrastrukture za postavljanje hidrometeoroloških stanica, u okviru treće faze projekta. Ova investicija iznosi oko 50 hiljada eura, a biće realizovana u više crnogorskih opština. Radovi su nakon tenderskog postupka povjereni nikšićkom „Hidro građevinaru“, a ugovoreni rok za završetak posla je 120 dana od dana uvođenja u posao", navodi se u saopštenju Uprave javnih radova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније