Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

27. 08. 2019. 16:18 >> 16:26

KOMEMORATIVNA SJEDNICA

Odlazak Radovića nenadoknadiv gubitak

Komemorativna sjednica povodom tragične smrti planinara Milana Radovića, koji je stradao prilikom uspona na planinski vrh Han Tengri u Kirgistanu, održana je jutros.

"Odlazak Milana Radovića predstavlja nenadoknadiv gubitak za njegovu divnu porodicu, našu planinarsku organizaciju, kolektiv u kome je radio, za Crnu Goru. Svojim preranim odlaskom poljuljao je temelje svoje porodice, našeg planinarskog kluba i Planinarskog saveza", istakao je predsjednik Saveza Dragan Bulatović.

Radović, jedan od najuspješnijih crnogorskih planinara, poginuo je 8. avgusta tokom ekspedicije "Pik Pobjeda" u planinskom masivu Tjan Šen, a sahranjen je danas na groblju Čepurci u Podgorici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније