Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

29. 08. 2019. 18:07 >> 18:19

VRIJEDNA MILION EURA

Nova oprema će poboljšati kvalitet tona RTCG

Zahvaljujući novoj, savremenoj, opremi koja je danas stigla u RTCG, Nacionalni javni servis uskoro će gledaocima ponuditi poboljšan program, prije svega u kvalitetu tona. Ta oprema, vrijedna oko milion i 50.000 eura, dio je procesa digitalizacije naše medijske kuće.

RTCG je od danas, između ostalog, bogatija za novi sistem video monitoringa za režije, moderne jedinice za kontrolu tona u režijama Radija i TVCG, komentatorske kutije, a stigli su i audio mikseri globalno poznate kompanije "Calrec".

To je samo jedan dio poboljšanja programa u okviru procesa digitalizacije, prije svega u audio aspektu, te će naši gledaoci primijetiti značajno poboljšanje kvaliteta tona koji emituju TVCG i RCG.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније