Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina; Objavila: M.M ]

30. 08. 2019. 14:48 >> 14:48

U BOKI

Od sjutra novi red vožnje ekoloških brodova

Ekološki brodovi Graciana i Elettra, koji obavljaju prevoz putnika u Bokokotorskom zalivu, od sjutra će imati novi red vožnje.

Iz kompanije Bella Boka je saopšteno da su se, nakon skoro dvije sedmice probnih vožnji brodovima u Bokokotorskom zalivu, odlučili da promijene red vožnje, prije svega zbog zahtjeva putnika i blagih kašnjenja koji su postojali u prethodnom periodu.

Oni očekuju da će novi termini polazaka ekoloških brodova Graciane i Elettre otkloniti takve pojave.

Putnici će, od sjutra, hibridnim brodom Gracijana od Tivta do Herceg Novog i obratno, stizati za 40-ak minuta.

Graciana će od Tivta, kao i do sada polaziti sa Pina, i do Herceg Novog saobraćati šest puta dnevno u terminima osam sati i 30 minuta, 12 sati i 15 minuta, 14 sati i 45 minuta, 18 sati i 15 minuta, 20 sati i 45 minuta i 23 sata.

Na toj liniji predviđeno je i kratko zadržavanje u Kumboru, na stanici Portonovi, ukoliko bude zainteresovanih putnika.

„Od Herceg Novog do Tivta, polaziće se sa iste lokacije, Gradske luka Škver, u pet termina i to devet sati i 45 minuta, 13 sati i 30 minuta, 16 sati, 19 sati i 30 minuta i 22 sata“, precizira se u saopštenju.

Graciana će dva puta dnevno ploviti i do Perasta iz Tivta u 11 sati i 17 sati, gdje je, pola sata kasnije, omogućena konekcija sa Kotorom drugim brodom - Elettrom.

Solarni brod Elettra nastaviće da saobraća na liniji Kotor - Prčanj - Donji Stoliv - Perast u sedam različitih termina.

Brod će polaziti iz Gradskog parka u Kotoru u osam sati i 30 minuta, deset sati i 30 minuta, 12 sati i 30 minuta, 14 sati i 30 minuta, 16 sati i 30 minuta, 18 sati i 30 minuta i 20 sati i 30 minuta i do krajnjeg odredišta u Perastu stizati za 40-ak minuta.

„Veza iz Kotora sa Tivtom i Herceg Novim omogućena je u Perastu dva puta dnevno u 11 sati i 30 minuta i 17 sati i 30 minuta, kada će putnike koji to budu željeli preuzeti Graciana“, navodi se u saopštenju.

Iz Bella Boke su kazali da su dobili mnoštvo zahtjeva od mještana da uvedu nova mjesta na linijama.

„Molimo za strpljenje i napominjemo da je ovo samo pilot faza projekta javnog prevoza putnika brodovima u Boki. Planiramo da dogodine uvedemo nove linije i našu flotu osnažimo sa još brodova i na taj način dodatno rasteretimo drumski saobraćaj tokom i van sezone“, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније