Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina, objavila B.B. ]

08. 09. 2019. 13:59   >>  13:59

RADOVI U MZ ŽUPA NIKŠIĆKA

Uskoro sportski poligoni u Liverovićima i Zagradu

U Mjesnoj zajednici Župa Nikšićka počela je izgradnja sportskog poligona za učenike područnog odjeljenja Osnovne škole "Dušan Bojović" u Liverovićima, a završavaju se radovi na gradnji poligona u Zagradu.

Izgradnju 160 kvadrata terena za područno odjeljenje u Liverovićima koje pohađa 22 učenika do četvrtog razreda škole iz tri sela pokrenuo je predsjednik Mjesne zajednice Dragoljub Radulović, a najviše doprinosa, kako je saopšteno, dala je firma Gradnja inženjering, uz pomoć i firme Uniprom metali i mještana.

U selu Zagrad narednih dana biće završen sportski poligon, a sredstva su obezbijedili Ministarstvo poljoprivrede i Opština Nikšić.

Predsjednik Mjesne zajednice Župa Nikšićka, Dragoljub Radulović, najavio je da se tokom septembra očekuje početak radova na izgradnji fudbalskog terena.

"Sve te aktivnosti doprinijeće da naši najmlađi dobiju bolje uslove i u nastavnim aktivnostima. Ovih dana priprema se i jedan od najznačajnijih projekata za dalji razvoj Župe Nikšićke u koji će se uključiti svi mještani, kao i Župljani koji žive daleko od svog ognjišta", najavio je Radulović i naveo da će detalji o tom poslu biti precizirani narednih dana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније