Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Radio Tivat, Objavila: J.B.Č. ]

13. 09. 2019. 17:34 >> 17:35
7

NESVAKIDAŠNJI PODUHVAT

Mesar u Tivtu mušteriji spasio život

Nikad ne znaš kada ćeš nekome spasiti život. To se upravo desilo Tivćaninu Nenadu Adamoviću kojeg svaka domaćica dobro zna jer radi kao mesar u lokalnom marketu. Sasvim običan radni dan pretvorio se akciju spašavanja života.

Kako prenosi Radio Tivat, stalna mušterija, po navici, svratila je da kupi meso. Međutim na putu do radnje ženu je ujela osa, ali ne obraćajući pažnju nastavila je dalje jer nije ni znala da je alergična. Započevši trgovinu žena je počela da se guši. Nastala je panika.

Ne bježeći od problema, Nenad je priskočio u pomoć svojoj musteriji. Vješto je obavio zahvat vađenja jezika, zatim odradio masažu srca dok Hitna pomoć nije stigla. Na svu sreću sve se završilo dobro. Nenad kaze da je nakon dva dana, kad se oporavila, njegova draga mušterija došla da mu zahvali što joj je spasio život. Na pitanje kako se osjećao u tom momentu, Nenad kaže:

"Ma kakav bre osjećaj, u tom trenutku ga nisam ni imao. Bilo je samo da se žena spasi. Drago mi je što sam se zatekao to jutro u smjeni i da sam mogao da učinim dobro djelo".

Situacija u kojoj se može naći svako od nas. Bilo kada. Bilo gdje. A da li smo spremni da odgovorimo zadataku? Budi kao Nenad.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније