Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ ]

15. 09. 2019. 16:35   >>  16:56 1

NEOBIČNA SVEČANOST

Vremešne dame i gospoda na modnoj pisti

Briga u zbrinjavanju ostarjelih, usamljenih i hronično oboljelih, u Domu starih u Risnu, ima tradiciju dugu 72-ije godine. Povodom 1. oktobra Dana te ustanove i Međunarodnog dana starijih, sinoć je pod krovom doma održana neobična svečanost “Noć mode u Grabovcu”.

 

Da i pripadnici treće životne dobi mogu biti zanimljivi i zahvalni modeli pokazali su sinoć stanari Doma u Risnu. Osam vremešnijih dama i toliko generacijski njima bliskih muškaraca, prošetalo je pistom, a dame su nosile modele kreatorke Nade Koljenšić, koja je sve pripremila baš za tu jedinstvenu priliku.

Publika je sa oduševljenjem odreagovala na pojavu i stabilne korake ne baš mlađanih manekena.

Modnoj večeri podjednako su se, čini se, obradovali i stanari i osoblje Doma.

Spoj mladosti i starosti na sceni uljepšao je dobro poznatim melodijama Željko Samardžić.

Gorica Mikić, TVCG

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније