Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ PV Informer; Objavila: M.M ]

16. 09. 2019. 21:47   >>  21:46

VATRA PRIJETILA IMANJIMA

Veliki požar u selu Rudnica kod Pljevalja

Veliki požar izbio je danas u selu Rudnica kod Pljevalja, a vatra je prijetila brojnim imanjima, javlja Pv Informer.

Po dojavi na teren oko 13 sati upućena je jedna ekipa vatrogasaca, a vatra je tad uveliko zahvatila veliku površinu trave, niskog rastinja i kleka na teško pristupačnom terenu.

Požar se zbog vjetra brzo širio, pa su na teren upućene dodatne snage da bi u jednom momentu do potpunog gašenja oko 19 sati bilo angažovano 14 vatrogasaca-spasilaca sa šest vozila.

Iz Službe zaštite i spašavanja Pljevlja apelovali su na građane da ne izazivaju požare jer posljedice mogu biti nesagledive.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније