Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

17. 09. 2019. 10:05   >>  10:07

ČESTITKA ĐUKANOVIĆA

Nikšić doprinio oblikovanju današnje Crne Gore

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 18. septembra — Dana opštine Nikšić, predsjedniku Veselinu Grboviću, predsjedniku Skupštine opštine Radivoju Nikčeviću, odbornicima, učesnicima svečane sjednice i svim građanima Nikšića uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

"Nikšić sa svojim ljudima, koji je kroz istoriju prepoznat kao simbol crnogorskog slobodarstva i antifašizma, doprinio je u velikoj mjeri oblikovanju današnje Crne Gore, države sa dinamičnom ekonomijom, koja je važan faktor regionalne stabilnosti, članica NATO i lider u pregovorima sa EU. Rezultati napretka Nikšića, koji iz godine u godinu dobija sve moderniji izgled, kao kulturno središte i vjesnik novog tehnološkog razvoja, vidljivi su na svakom koraku. Postignuta ekonomska održivost, brojni realizovani i planirani projekti, uz adekvatnu valorizaciju prirodnih i ukupnih resursa, kroz saradnju lokalne uprave i Vlade, garant su blisko bolje budućnosti Nikšića, a time i Crne Gore", ističe se u čestitki.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније