Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: R.P. ]

17. 09. 2019. 14:25   >>  14:24

POTPISANI UGOVORI

Za puteve u dvije opštine Vlada izdvaja 350 hiljada eura

Uprava javnih radova potpisala je ugovore o modernizaciji saobraćajne infrastrukture u Bijelom Polju i Ulcinju, za koje će Vlada Crne Gore iz kapitalnog budžeta izdvojiti blizu 350 hiljada eura.

Radovi će, kako je saopšteno iz Uprave, biti nastavljeni u dijelu Ulice 1 u bjelopoljskom naselju Resnik, za koje je u postupku javne nabavke izabrano preduzeće "Tehnoput MNE". Vrijednost ove investicije je 274 hiljade eura, a izvođač se obavezao da radove završi u roku od 60 dana od dana uvođenja u posao.

"U ulcinjskom naselju Kolomza takođe će biti nastavljena modernizacija saobraćajnica, na osnovu ugovora koji je Uprava javnih radova potpisala sa barskim preduzećem "Putevi Bar". Za radove na putevima u ukupnoj dužini od 1,2 kilometra obezbijeđeno je 74 hiljade eura, a ugovorom je precizirano da projekat bude realizovan u roku od 15 dana od uvođenja izvođača u posao", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da će investiranje u puteve na teritoriji Bijelog Polja i Ulcinja omogućiti unapređenje saobraćajne komunikacije i povećanti bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju, naročito pješaka, imajući u vidu da je riječ o naseljenom području.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније