Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

18. 09. 2019. 14:25 >> 14:45

SLUŽBA ZAŠTITE BAR

Požar na Rumiji pod kontrolom

Pripadnici Službe zaštite Bar, danas oko 13 sati i 30 minuta, uz pomoć dromadera Direktorata za vanredne situacije, ugasili su požar koji je sinoć pola sata nakon ponoći izbio na nepristupačnim obroncima Rumije.

Gorjela je borova šuma iznad Malih Mikulića.

 

Na sreću vatra se rasplamsala daleko od naselja. U akciji gašenja požara učestvovalo je 12 vatrogasaca sa tri vozila, a u pomoć je sa jednim vozilom pritekao i Vodovod, navodi načelnik Službe zaštite Amir Muslić, koji podvlači da veliku zahvalnost duguju Direktoratu za vanredne situacije na podršci i brzoj reakciji. 

 

Vatrogasci će nastaviti da dežuraju na terenu zbog eventualnog vjetra koji bi mogao ponovo raspiriti vatru.

 

"Na zahtjev Službe zaštite i spašavanja Bar, avioni Avio-helikopterske jedinice MUP-a uključili su se u gašenje požara iznad lokaliteta Mali Mikulići u Baru. Požar je trenutno pod kontrolom i ne prijeti da ugrozi kuće i objekte, a nema ni opasnosti po ljudske živote", navodi se u saopštenju policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније