Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

18. 09. 2019. 15:48   >>  15:52

SLUŽBENIK POLICIJE

Vukčeviću prvo mjesto na takmičenju u džiu džicu

Direktor Uprave policije Veselin Veljović je danas primio službenika Sektora specijalne policije Dejana Vukčevića koji je na Svjetskom kupu u džiu džicu u Rumuniji osvojio prvo mjesto.

Vukčević je od 13. do 16. septembra 2019. godine učestvovao na Svjetskom kupu u džiu džicu koji se održao u Bukureštu, a na kojem je bilo prijavljeno više od 1.300 učesnika iz 28 zemalja u različitim kategorijama. 

Na ovom prestižnom međunarodnom takmičenju službenik Uprave policije Dejan Vukčević je osvojio prvo mjesto u kategoriji 94+. 

Veljović je kazao da Vukčević i svi policijski službenici koji se bave sportom imaju podršku menadžmenta Uprave policije da nastave sa praktikovanjem i usavršavanjem sportskih vještina.

„Ostvareni rezultat na ovom prestižnom međunarodnom takmičenju je za ponos kako Uprave policije tako i države“, rekao je Veljović.

Sastanku je prisustvovao i pomoćnik direktora za Sektor specijalne policije Zoran Tomčić koji je pozdravio postignuti rezultat i istakao da je sport veoma važan segment u životu i radu službenika Sektora specijalne policije. 

Podsjećamo da je Dejan Vukčević tokom 2019. godine učestvovao na više takmičenja u džiu džicu gdje je ostvario zapažene rezultate.

Tu se izdvaja prvo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Malmeu u Švedskoj. Vukčević je aktuelni prvak svijeta u džiu džicu u kategoriji 94+.

Zbog zapaženih rezultata u džiu džicu Dejan Vukčević je proglašen za najboljeg sportistu Glavnog grada Podgorice za 2018/2019, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније