Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

23. 09. 2019. 08:24 >> 09:28

"NAJLJEPŠI CRNOGORAC"

Mister mora biti kompletna ličnost

Crna Gora je prvi put ove godine imala predstavnika na svjetskom takmičenju mistera svijeta. Nemanja Kaluđerović jedan je od 73 mistera koji su predstavili sebe i svoju zemlju na Filipinima.

Zvanično najljepši Crnogorac, Nemanja Kaluđerović prije osam godina počeo se baviti modelingom.

"Volio sam fotografiju, lijepe slike, to sam postovao na društvenim mrežama i stvorio neke kontakte. Primijećen sam", priča Nemanja za Jutarnji program RTCG.

Na takmičenju u Crnoj Gori prijavilo se 50 momaka. 20 je prošlo u uži krug nakon kastinga od tri dana. Nemanja priznaje da se odlično nosi sa lošim komentarima, ali i da je zadovoljan u kojem pravcu se kreću razmišljanja u našem društvu u kojem su se desetak godina unazad, momci rijetko odlučivali za svijet mode.

"Ima malo predrasuda, dobio sam dosta pohvala. Pozitivne su kritike, nije to baš kao miss Crne Gore propraćeno, mnogi smatraju da nije za muškarca da bude mister. Ali negativni komentari mi samo bilduju samopouzdanje", kaže Nemanja.

Na Filipinima je, kaže, Crnu Goru predstavio na najbolji mogući način kroz nacionalnu nošnju, zastavu...: "Bila su 72 takmičara. Mnogi nijesu znali gdje je Crna Gora, ali sam im kroz priču to objasnio".

Iako nezaposlen, ovaj diplomirani ekonomista ne gubi nadu da će nekada raditi u toj struci. Do tada ne planira odustati od modelinga i želje da uspije i van granica naše zemlje.

"Mnogo je teže tamo, ali je veća zarada. Ovdje je sve na manjem nivou, nikada nećemo kao Pariz, Njujork, Milano", priča Nemanja, i navodi da je mister kompletna ličnost - mora biti kulturan, obrazovan, znati jezik.

Crna Gora je prvi put ove godine imala predstavnika na svjetskom takmičenju Mistera Svijeta. Zahvalan medijima na podršci Nemanja poziva sve momke koji vjeruju u sebe da se prijave na takmičenje.

"Moraju biti ambiciozni, da vole ovaj posao, sebe, da imaju zadovoljavajući fizički izgled. Zašto ne, neka se prijave, ja ću biti član žirija, i prenijeću iskustvo svima", obećava Nemanja.

Emina Hodžić Knežević, RTCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније