Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

23. 09. 2019. 08:44 >> 08:51
3

KONCERTOM U NIKŠIĆU

CKM obilježio deceniju rada

Crnogorska kulturna mreža (CKM), koncertom u Nikšiću, proslavila je deset godina postojanja, a tim povodom upriličili su Svečanu akademiju kojoj je, kako navode, prisustvovalo oko 10.000 građana.

 

Predsjednik CKM-a Aleksandar Damjanović kazao je da je ta organizacija u minuloj deceniji dala skroman doprinos domovini.

On je kazao da se odustalo od snimanja filma o radu organizacije, jer "sve ono što smo uradili za Crnu Goru teško bi moglo stati u jednom filmu koji se emituje na ovakvim prigodama".

Damjanović žali i što od državnih institucija nijesu imali podršku, jer bi rezultati rada, vjeruje on, bili mnogo bolji, a crnogorski identitet i jezik bi imali bolji status.

U ime CKM-a Damjanović se zahvalio svim partnerima koju su tokom protekle decenije podržavali rad te organizacije.

On je rekao da se nada da će u narednom periodu imati bolju saradnju sa državnim institucijama, na prvom mjestu sa Vladom Crne Gore.

Inače, Nikšićane su do kasno u noć zabavljali Indira Forza i Alen Islamović.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније