Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

23. 09. 2019. 11:32 >> 11:31

STIGLA IZ BEOGRADA

Dočekali milionitog putnika na Aerodromu Podgorica

Svetlana Pokost milioniti je putnik na Aerodromu Podgorica, a u glavni grad je doputovala avionom Er Srbija iz Beograda, koji je sletio u osam sati i deset minuta.

 

Svetlanu su u podgoričkoj vazdušnoj luci dočekali izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić i direktor Aerodroma Podgorica Dragan Milanović.

Milionitoj putnici uručen je poklon – vaučer za boravak u hotelu Centre Ville u Podgorici.

"Prvi put posjećujem Crnu Goru i ovo je pravo iznenađenje za mene. Živim na Kipru već sdam godina, i planiram da se preselim sa porodicom u Tivat. Nikada nijesam doživjela ništa slično, mnogo sam srećna zbog ovakvog dočeka", ispričala je Svetlana.

Izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić naglasio je da je ovaj događaj kulminacija sjajne godine za Aerodrom Podgorica.

"Koliki je obim saobraćaja bio na Aerodromu Podgorica govori činjenica da smo milionitog putnika ove godine dočekali čak dva i po mjeseca ranije u odnosu na 2017. godinu i dvadesetak dana ranije nego u 2018. godini. Imamo veliki rast saobraćaja tokom cijele godine i na Aerodromu Podgorica i u ovom trenutku je na oba aerodroma opsluženo 155 hiljada više putnika nego prošle godine. U naredna 3 mjeseca očekujemo nastavak dobrih rezultata a 2019. će ostati upisana kao najuspješnija godina za našu kompaniju“, istakao je Orlandić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније