Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Dnevne novine ]

28. 09. 2019. 08:07 >> 08:06
1

PREVENTIVNE MJERE

Video nadzor uskoro u Podgorici, Budvi i Baru

Pilot projekat video-nadzora za tri grada - Podgoricu, Budvu i Bar, od izuzetne je važnosti za borbu protiv svih vidova kriminala, ali i vrlo značajan za efikasan rad gradskih službi, istakao je ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić.

 

“Vjerujem da će to biti vrlo dobra preventiva u borbi protiv svih vidova kriminala, ali i da će doprinijeti mijenjanju svijesti da ne uništavamo mobilijar, ne pišemo grafite i ne uništavamo interfone u ulazima zgrada”, dodao je Nuhodžić na jučerašnjem, tradicionalnom sastanku sa medijima uoči Dana unutrašnjih poslova.

Kako je pojasnio, sa ovim projektom se kasnilo jer je teško išao proces kod Agencije za zaštitu podataka ličnosti, dodajući da bi do kraja ovog mjeseca trebalo da bude raspisan oglas za opremu, te da slijedi potpisivanje sporazum MUP-a sa pomenutim opštinama.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније