Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

07. 10. 2019. 16:23 >> 17:51

VDT

Stanković pozvao Kneževića da objavi sve snimke koje ima

Vrhovni državni tužilac Ivica Stanković pozvao je odbjeglog biznismena Duška Kneževića da objavi sve snimke, na kojima je navodno on.

''Još jednom pozivam lice sa potjernice da objavi sve snimke na kojima se navodno nalazim i ja'', poručio je Stanković.

„Bezočna je laž da sam bio redovni gost hotela u vlasništvu bjegunca od pravde. U hotelu u njegovom vlasništvu boravio sam samo jednom i to ne kao gost hotela, već kao gost na privatnoj, porodičnoj večeri koja je bila organizovana pored otvorenog bazena ovog hotela“, poručio je Stanković. 

Odbjegli biznismen Duško Knežević objavio je da je Stanković sa suprugom bio redovan gost njegovog hotela u Baru, gdje im navodno ništa nije naplaćivano.

Podsjetimo, ranije danas je predsjednica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković saopštila da su navodi Duška Kneževića "najobičnija laž".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније