Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ PV Portal; Objavila: M.M ]

10. 10. 2019. 16:34 >> 16:33
3

NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA

U Zabrđu srndać napao troje ljudi

U selu Zabrđe, udaljenom pet-šest kilometara od centra grada, protekle sedmice potpuno nesvakidašnja situacija. Mladi srndać napao je i povrijedio troje ljudi, srećom svi su prošli sa lakim tjelesnim povredama.

Najteže je prošla osamdesetogodišnja starica koja je povrijeđena u svom dvorištu prije par dana.

Snimak koji je objavio Pv Portal nastao je prije sedam dana, a ustupljen je kao opomena svima koji se nađu u sličnoj situaciji.

Iz dobre namjere, da se pomogne životinji koja je preskočila bodljikavu žicu visine oko 1,5 metara ušla u dvorište stvorila se jedna opasna situacija, koja je mogla da se okonča sa daleko težim posljedicama.

Lovci smatraju da se radi o mladom srndaću koji se odvojio od krda, i tada oni nerijetko napadaju ljude, ali se ne isključuje mogućnost da se radi i o nečemu drugom.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније