Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: R.P. ]

12. 10. 2019. 13:47 >> 13:46

MINISTARSTVO ODBRANE

Mališani iz Dječjeg doma posjetili vojni aerodrom

Štićenici Dječjeg doma "Mladost" iz Bijele boravili su danas na vojnom aerodromu "Knjaz Danilo" u Golubovcima.

Vazduhoplovstvo Vojske Crne Gore ugostilo je djecu uzrasta od 5 do 17 godina, u pratnji njihovih vaspitača, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

"Tokom dvočasovne posjete, razgledali su dio vazduhoplovne opreme i helikoptere. Djeca su imala priliku i da razgovaraju sa pripadnicima VVCG, koji su svo vrijeme bili uz njih i brinuli se o njihovoj bezbjednosti", navodi se u saopštenju.

Posjeta vojnom aerodromu, kako kažu, jedna je od mnogobrojnih aktivnosti koju mentori i vaspitači Dječjeg doma organizuju u cilju edukacije i usmjerenja djece.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније