Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

13. 10. 2019. 11:00   >>  11:00

RASPISAN POZIV

Gradiće pješačku stazu od Tivta do Lepetana

Javno preduzeće "Morsko dobro" raspisalo je Javni poziv za izradu Idejnog rješenja i Glavnog projekta za izgradnju pješačke staze neposredno uz magistralni put Tivat – Lepetane u dužini 2,3 kilometara.

Projektovanju ove staze, kako je naveo direktor tog JP Predrag Jelušić, će se pristupiti prvenstveno iz bezbjednosnih razloga, ali i radi obogaćivanja turističke ponude tivatske opštine.

"Vrijednost projekta je oko 30.000 eura, a javni poziv traje do 4. novembra. Na ovaj način nastavljamo praksu koju smo imali ranije u Tivtu, a to je izgradnja tih javnih komunikacija uz more kako bismo gostima i stanovništvu Tivta omogućili dodatni komfor u prioritetnoj zoni morskog dobra", rekao je Jelušić.

Staza će se projektovati sa južne strane magistrale, uz more, sjeverno od crkve Sveti Roko, odnosno, od početka naselja Opatovo do naselja Lepatane.

Projektnim zadatkom je predviđeno da se teren na pojedinim dijelovima proširi od metar i po do dva metra, izgradnjom ili sanacijom potpornih zidova, na nosećim stubovima u moru ili konzolno, ne remeteći postojeću liniju obale.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније