Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

06. 11. 2019. 14:26 >> 14:23

25 GODINA POSLOVANJA

MA donirao opremu vrijednu 10 hiljada eura KCCG

Nacionalna avio-kompanija Montenegro Airlines donirala je medicinsku opremu vrijednu 10.000 eura Klinici za urologiju Kliničkog centra Crne Gore (KCCG).

U godini u kojoj proslavlja 25 godina od osnivanja MA je donirao opremu namijenjenu izvođenju endoskopskih procedura u urologiji.

Ugovor o donaciji potpisali su izvršni direktor MA Živko Banjević i direktor KCCG dr Jevto Eraković, a donirana oprema je već u upotrebi.

Zahvaljujući na donaciji, direktor Kliničkog centra dr Jevto Eraković je kazao da se radi o nabavci medicinske opreme za potrebe Klinike za urologiju, koja će se koristiti za izvođenje endoskopskih procedura u urologiji.

"Medicinsku opremu, čiju je nabavku finansirao Montenegro erlajnz, čine semirigidni ureterorenoskop sa kompletnim akcesorijumom i potrošnim materijalom, koji je neophodan za izvođenje takvih operacija. Ovim činom MA se pridružila velikoj porodici prijatelja naše ustanove na čemu im se najsrdačnije zahvaljujemo", kazao je Jevto Eraković, direktor KCCG.

Izvršni direktor MA Živko Banjević kazao je da nacionalni avio-prevoznik nikada nije zaboravio odgovornost koju ima prema društvu i državi u kojoj uspješno već četvrt vijeka obavlja svoju osnovnu djelatnost.

"Zadovoljstvo je biti dio kolektiva gdje je društvena odgovornost izražena, a naročito jer je u odgovornom odnosu prema zajednici posebna pažnja posvećena zdravstvu. Uvjeren sam da će ova donacija biti maksimalno iskorišćena i da će njene benefite osjetiti ne samo crnogorski zdravstveni osiguranici koji će se liječiti u Klinici za urologiju, već i zaposleni kojima je, uvjereni smo, ovom donacijom umnogome omogućen kvalitetniji i efikasniji rad", kazao je Banjević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније