Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Mina, Objavio: I. P. ]

07. 11. 2019. 13:10   >>  13:09

U MOJKOVCU

Uglavnom oštećeni putevi, a ne privatna imovina

U nevremenu koje je u srijedu zahvatilo Mojkovac uglavnom su oštećeni putevi, a mnogo manje privatna imovina, kazao je komandir mojkovačke Službe zaštite, Dragan Marković.


On je rekao da danas nijesu imali intervencija i da uglavnom obilaze oštećena područja i pokušaju sanacijom da to vrate u prvobitno stanje.

"Noćas nije bilo velikih padavina, noć je bila mirna. Vodotoci se uglavnom vraćaju u svoja korita. Uglavnom su putevi oštećeni, i u vezi sa tim ljudi najčešće zovu, a manje privatna imovina", kazao je Marković agenciji Mina.

Kako je naveo, objekti nijesu oštećeni.

"Imali smo tri kuće koje su ugrožene, ali smo brzo regulisali i spriječili veći ulazak vode“, dodao je Marković.

On je kazao da imaju dovoljno ljudstva i mehanizacije, a uključena je i privatna mehanizacija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније