Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

07. 11. 2019. 14:20 >> 14:20

AMABASADA SAD

U obnovu škole na Bioču uloženo 109.000 dolara

Američka ambasadorka u Crnoj Gori Džudi Rajzing Rajnke posjetila je danas renovirane prostorije Osnovne škole "18. oktobar" na Bioču, za čiju obnovu je Program humanitarne pomoći Komande američkih vojnih snaga u Evropi (EUCOM), preko Ambasade SAD i njene Kancelarije za odbrambenu saradnju, izdvojio 109.000 dolara.

Kako se navodi u saopštenju Ambasade, projekat je omogućio važne infrastrukturne radove na školi, uključujući izgradnju novog vrtića i renoviranje školske višenamjenske sale.

"Ambasada SAD sarađuje sa opštinama širom Crne Gore na identifikovanju projekata koji imaju direktnu korist za građane Crne Gore. Od 2009. godine, kroz Program humanitarne pomoći uložen je 13.178.371 dolar za finansiranje 51 projekta u Crnoj Gori, prvenstveno za izgradnju ili renoviranje škola, centara za brigu o djeci i zdravstvenih centara", ističe se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније