Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B. [ cetinjskilist.com ]

08. 11. 2019. 16:55   >>  17:04 6

U DVA SATA ČETIRI BEBE

Tri rođene sestre porodile se istog dana

U porodilištu cetinjske Opšte bolnice danas su se za manje od sat i po porodile tri rođene sestre iz Podgorice i rođeno je četvoro djece, jer je jedna od njih dobila blizance.

Cetinjska opšta bolnica i njeno Ginekološko akušersko odjeljenje nastavilo je danas lijepu tradiciju prethodnih generacija njenih zaposlenih i dokazala da može svojim timskim radom i organizacijom da bude kvalitetan servis građanima Cetinja i Crne Gore.

U manje od sat i po porođene su tri rođene sestre od kojih su dvije bliznakinje i rođeno je četvoro djece, jer je jedna od blizankinja dobila blizance, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove, prenosi Cetinjski list.

"Porođaji su protekli uredno. Porodilje i njihova djeca su dobro", kazao je za RTV Cetinje dr Predrag Jovović, koji je predvodio ginekološki tim.

Prema njegovim riječima, tim su sačinjavala tri ginekologa, anesteziolog i pedijatar sa više medicinskih sestara, babica, pedijatrijskih sestara, anestezičara i instrumentara.

Direktorka Opšte bolnice "Danilo I" dr Sonja Radojičić je istakla da se ovim nastavlja i tradicija iz njihove porodice da se iako su stanovnice Podgorice porađaju u cetinjskoj bolnici.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније