Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

13. 11. 2019. 17:53   >>  18:36 6

BRAJOVIĆ REAGOVAO

"Sve sam radio po zakonu"

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović saopštio je da je informisan da je Specijalno državno tužilaštvo formiralo spise predmeta, te da je u toku izviđaj povodom navoda koji su juče iznijeti na sjednici Skupštine. Istakao je da vjeruje državnim organima i da je spreman da sarađuje kako bi se što brže utvrdila puna istina o tom slučaju.

"Lično sam uvjeren da sam sve radio u skladu sa zakonom, i sa punim povjerenjem u nepristrasan rad državnih organa, stojim na raspolaganju i iskazujem spremnost za saradnju sa ciljem što bržeg utvrđivanja i objelodanjivanja pune istine o ovom slučaju", naveo je Brajović.

"Očekujem da će time biti stavljena tačka na političke manipulacije i zloupotrebu javnog medijskog prostora", naveo je on.

Podsjetimo, iz Specijalnog državnog tužilaštva danas je saopšteno da su formirani spisi predmeta i u toku je izviđaj u slučaju korišćenja revolving kartica Atlas banke.

Poslanik SDP-a Raško Konjević juče je u Skupštini kazao da je predsjedniku parlamenta Ivanu Brajoviću, “zbog političkih veza” Duško Knežević otpisao dug od najmanje 50.000 eura sa rivolving kartice".

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније