Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: R.P. ]

16. 11. 2019. 18:31 >> 18:30

KREATIVNA RADIONICA

Mališanima predstavljeno 3D štampanje

Mališani predškolske ustanove "Bambino" upoznali su se sa procesom trodimenzionalnog štampanja.

Predstavnici kompanije "3D SOBA" održali su kreativnu radionicu u toj privatnoj predškolskoj ustanovipod nazivom "Dodirni svoje ideje".

"Na praktičnom primjeru pokazali smo našim najmlađima kako se odvija proces izrade trodimenzionalnog objekta. Kako je ove nedelje tema u vrtiću domaće životinje, odlučili smo da kroz igru, zajedno sa mališanima štampamo model konja" saošteno je iz kompanije "3D SOBA".

Iz vrtića "Bambino" je poručeno da ovakve posjete predstavljaju jedinstven primjer prezentacije najnovijih tehnologija najmlađima.

"Naš vrtić će se truditi da i u narednom periodu radi na usavršavanju naših mališanja kroz razne kreativne radionice" obećali su iz "Bambina".

3D (trodimenzionalna) štampa je jedinstveni proces u kojem se izrađuju - štampaju pravi trodimenzionalni objekti svih oblika. Objekat se kreira nanošenjem slojeva materijala, najčešće su to plastične mase različitih svojstava. Trodimenzionalna štampa se odvija na specijalnim 3D štampačima koji topljenjem filamenata, a kasnijim preciznim nanošenjem slojeva, stvaraju 3D objekat.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније