Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M.Lj. ]

18. 11. 2019. 15:34   >>  15:34 1

JANOVIĆ U GIMNAZIJI

Plivačka sekcija važna za zdravlje đaka

Ministar sporta i mladih Nikola Janović pohvalio je Gimnaziju „Slobodan Škerović“ jer je prepoznala značaj plivanja kao sporta i uvrstila ga u svoju vannastavnu aktivnost.

Janović je posjetio plivačku sekciju iz Podgorice.

„Predstavlja mi zadovoljstvo što sam danas na času plivačke sekcije i što imam priliku da upoznam sve ove mlade ljude koji su prepoznali plivanje kao važan sport za njihov dalji razvoj. Posebno bih pohvalio napore njihovih profesora da svoja znanja prenesu na đake na što kvalitetniji način kako bi što lakše savladali zahtjevne plivačke tehnike. Ovo je sport koji je jako značajan kako za pravilan rast i razvoj tako i za očuvanje zdravlja mladih ljudi“, kazao je ministar.

Direktorica Zoja Bojanić Lalović koja je takođe prisustvovala času plivačke sekcije kao i profesori Marko Rajković, Miroslav Radulović, Aleksandar Gošović i Marko Garčević zahvalili su se ministru Janoviću na posjeti i istakli da ih njegova podrška dodatno motiviše da nastave da svoja znanja iz plivanja prenose na svoje učenike.

Ministar Janović je prije nekoliko mjeseci i sam bio promoter navedenog sporta i njegove značajne uloge kroz učenje Momira Delića i njegovih sestara plivanju zajedno sa Đorđem Stojovićem koji je svog druga Momira spasio iz rijeke Zete.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније