Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina, objavila B.B. ]

19. 11. 2019. 12:55   >>  12:54 2

ČESTITKA ĐUKANOVIĆA

Pomorski fakultet čuvar slavne tradicije

Pomorski fakultet čuvar je slavne tradicije i vjekovnog nasljeđa crnogorskog pomorstva, koji je generacije pripremao kroz savremene studijske programe u duhu tehnoloških dostignuća, ocijenio je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, povodom 60 godina postojanja te obrazovne ustanove.

Đukanović je rekao da su osposobljeni kadrovi na Pomorskom fakultetu Kotor, decenijama doprinosili razvoju pomorske privrede i ukupnom napretku Crne Gore.

"Vaš fakultet čuvar je slavne tradicije i vjekovnog nasljeđa crnogorskog pomorstva, koji generacije pomoraca priprema kroz savremene studijske programe, u duhu novih tehnoloških dostignuća i standarda u ovoj oblasti", navodi se u čestitki.

Kvalitet rada te obrazovne ustanove, kako je istakao, dobija najbolju potvrdu kroz kontinuirano angažovanje svršenih studenata u pomorskim kompanijama širom svijeta, a istovremeno je i kadrovska baza za revitalizaciju te privredne grane države.

"To je važno za Crnu Goru koja je pomorska, mediteranska država, uvažena članica NATO i koja je u poodmaklom pregovarčkom procesu sa Evropskom unijom“, rekao je Đukanović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније