Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M.Lj. ]

19. 11. 2019. 15:42 >> 15:40
1

ČESTITKA BEČIĆA

Pljevlja zaslužuju poziciju industrijskog centra

Pljevlja zaslužuju poziciju industrijskog centra Crne Gore i motora razvoja države, u koji se vraća, a ne iz koga se odlazi, saopštio je lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić u čestitki povodom Dana Opštine.

Bečić je istakao kako je antifašističko opredjeljenje Pljevalja oduvijek vidljivo, na svakom koraku, u međusobnom poštovanju i uvažavanju ljudi različitih nacija i konfesija koji u Pljevljima žive u skladu sa najboljim tradicijama najsjevernije opštine u Crnoj Gori.

“Pljevlja su mjesto susreta i takva treba da ostanu, uz podrazumijevajuću obnovu životnog standarda Pljevljakinja i Pljevljaka, kao i unaprjeđenje životne sredine koje aktuelna nomenklatura vlasti u Pljevljima neprestano odlaže, na štetu građana i ogromnih prirodnih resursa koja Pljevlja posjeduju”, navodi se u čestitki.

Bečić ističe da Pljevlja treba da se prepoznaju po mladosti, fabrikama, bogatim selima i uspješnim privrednicima.

“A ne po uništenoj životnoj sredini, nezaposlenosti i migracijama. Pljevlja zaslužuju poziciju industrijskog centra Crne Gore i motora razvoja države, u koji se vraća, a ne iz koga se odlazi”, kazao je on.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније