Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

19. 11. 2019. 22:33 >> 22:33

SMOLOVIĆ UGOSTIO NOVOG KONZULA

Uspostaviti nove veze sa Turskom

Predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović primio je generalnog konzula Crne Gore u Republici Turskoj Selima Liku.

"U okviru priprema za stupanje na dužnost generalnog konzula i savjetnika u Generalnom konzulatu Crne Gore u Republici Turskoj, Opštinu Bijelo Polje je posjetio Selim Lika", saopšteno je iz bjelopoljske Opštine.

Kako se navodi, Lika je predstavio aktivnosti koje će tokom svog mandata sprovoditi, kako bi se produbila saradnja između dvije zemlje.

"Predsjednik Opštine Petar Smolović je istakao odlične odnose koje Bijelo Polje ima sa predstavnicima turskih organizacija u Crnoj Gori, posebno ističući značaj saradnje sa organizacijom TIKA, koja je kroz brojne projekte uložila značajna sredstva u Bijelo Polje", piše u saopštenju.

Smolović je upoznao generalnog konzula sa projektima koji se realizuju u bjelopoljskoj opštini, kao i o svim potencijalima Bijelog Polja.

"Na sastanku je dogovoreno da se organizuje posjeta Republici Turskoj, kako bi se uspostavile nove veze za unapređenje poslovne, kulturne i sportske saradnje", dodaje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније