Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

19. 11. 2019. 17:35   >>  17:34

ČESTITKA MARKOVIĆA

"Tivćani mogu biti ponosni na rezultate"

Tivat ima razvojnu ekspanziju iznad crnogorskih standarda, ocijenio je premijer Duško Marković.

On je rukovodstvu i građanima Tivta čestitao predstojeći Dan opštine uz ocjenu da mogu biti ponosni na postignute rezultate i razvojne perspektive.

Kako je saopšteno iz Vlade, Marković je na sastanku sa predsjednicima Opštine i Skupštine opštine, Sinišom Kusovcem i Ivanom Novoselom, kazao da Tivat ima razvojnu ekspanziju iznad crnogorskih standarda, i pohvalio ulaganja u izgradnju društvene infrastrukture.

„Na sastanku je razgovarano i o valorizaciji aerodroma, a sagovornici su se saglasili da će davanje koncesije donijeti višestruke benefite kako za opštine i stanovnike Tivta i Podgorice, tako i za cijelu državu“, kaže se u saopštenju.

Kusovac je kazao da je unapređenje putne infrastrukture u Tivtu prioritet za lokalnu samoupravu, i istakao izgradnju bulevara od aerodroma do grada, dužine 4,2 kilometra, čija je vrijednost deset miliona eura.

On je ukazao i na ulaganja u vodovodna i kanalizaciona postrojenja, a kao posebno značajno istakao je potrebu rekonstrukcije i unapređenja predškolskih i školskih objekata na području opštine.

„Planirana je i izgradnja sportske hale, a očekuje se ubrzo useljenje u novoizgrađeni dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju“, dodaje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније