Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

21. 11. 2019. 10:13 >> 10:12
1

"DOPRINOSIMO KROZ IDEJE"

Otvoren prvi portal za mlade "Makanje"

Prvi crnogorski portal za mlade "Makanje" počeo je s radom, a nastojaće da motiviše omladinu da stvara i doprinese svojoj zemlji kroz ideje i konstruktivnu kritiku, saopštila je urednica te onlajn platforme Jelena Šoškić.

 

"Kroz pet rubrika, koje će pokrivati vijesti iz oblasti sporta, kulture, preduzetništva, obrazovaja i nauke portal će prenositi stavove mladih, informisati i preporučivati dobro štivo i filmove. Istovremeno, nastojaćemo da podstaknemo one mlade ljude koji su manje društveno aktivni da se pokrenu i iznesu svoje mišljenje", naglasila je Šoškić.

Kako je istakla, portal www.makanje.me će se truditi da isprati sve aktuelnosti i dešavanja koja se tiču mladih i da uvijek bude mjesto gdje će moći da pročitaju zanimljive i inspirativne intervjue, da pronađu ono što ih interesuje, ali i da bude platforma gdje će moći da se čuje i njihov glas. 

"Konačno, u nadi da će prepoznati naše napore i pružiti nam prostor i sredstva za napredak i konkretne aktivnosti, starijim čitaocima i donosiocima odluka pokazaćemo da se na nas mogu osloniti, jer svakodnevno pravimo razliku i doprinosimo razvoju naše zajednice i spremni smo da mijenjamo stvari na bolje", poručila je Šoškić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније