Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

29. 11. 2019. 20:08   >>  20:08 1

KOLEGIJUM TVCG

"Bezuspješan pokušaj diskreditacije Javnog servisa"

Nakon što je publicista Dragoljub Duško Vuković objavio tekst u kojem tvrdi da je Javni servis poslao ekipu samo da bi snimili ministre koji obilaze zemljotresom pogođene albanske gradove, reagovalo je i uredništvo naše kuće.

Povodom medijskog spinovanja Dragoljuba Duška Vukovića, jednog od osnivača Media centra, kako Javni servis nije išao u Albaniju da izvještava o posljedicama zemljotresa, već da prati crnogorske ministre koji su bili u posjeti toj zemlji, Kolegijum TVCG saopštava da Vuković ponovo bezuspješno pokušava da diskredituje Javni servis.

"Naime odmah nakon zemljotresa, TVCG je poslala ekipu da s lica mjesta izvještava o posljedicama elemantarne nepogode, što je objavljeno u našim informativnim emisijama. Dodatno su korišćeni i agencijski izvori, čime naši gledaoci nijesu bili uskraćeni ni za jednu relevantnu informaciju iz Albanije. Što se tiče posjete crnogorskih ministara Albaniji, čisto je podmetanje "slobodnog čovjeka na dobrom glasu" Dradoljuba Vukovića, da smo slali ekipu, budući da smo sav materijal o toj posjeti dobili od vladinog biroa za odnose s javnošću, kao i sve druge redakcije. Jasno nam je zašto je to promaklo svevidećem oku velikog majstora, a valjda i on shvata da je i ovaj put priču protiv Javnog servisa zidao kao kulu od pijeska", saopštio je Kolegijum TVCG.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније