Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

01. 12. 2019. 17:09 >> 17:12
3

ODGOVORIO ĐUKANOVIĆU

Knežević: Imam evidenciju o uplatama

Odbjegli biznismen Duško Knežević tvrdi da je milione uplatio Demokratskoj partiji socijalista (DPS) i dodaje da ima evidenciju o uplatama.

Knežević se oglasio nakon jučerašnje izjave predsjednika DPS-a Mila Đukanovića o "neregistrovanoj donaciji". On tvrdi da je DPS-u uplatio milione.

"Direktno Milu i Milki Vujović, blagajnici DPS-a. Ja imam evidenciju, a ima je i Milka Vujović. Nadam se da su te milione 'registrovali'. Ako ovih 200.000 dolara nije 'proknjiženo' to je vjerovatno zato što Migo Stijepović nije bio blagajnik nego samo kurir, koji je novac trebalo da preda lično Đukanoviću.

Bilo je, kaže, još kurira.

"Prije svih tjelohranitelji Mila Đukanovića. Ako ni novac koji je predat tjelohraniteljima nije registrovan kod Milke Vujović, onda neka oni vide gdje je taj novac završio i za koje namjene. Kada se steknu uslovi, time će se baviti nezavisno tužilaštvo i sud, a ja ću im biti na raspolaganju. Plaćanje reketa od 200.000 dolara je dogovoreno u Hotelu Hilton između Đukanovića i mene i sa tog susreta postoji fotografija", kazao je Knežević.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније