Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

03. 12. 2019. 11:24   >>  13:02 1

U PONUDI I STARI STANOVI

Odobrena četvrta faza projekta 1000+

Banka za razvoj Savjeta Evrope odobrila je aplikaciju Ministarstva održivog razvoja i turizma (MORT) da se obezbijede sredstva za realizaciju četvrte faze projekta "Hiljadu plus", kazao je direktor Direktorata za razvoj stanovanja Marko Čanović.

Čanović je za TVCG naveo da MORT predviđa da u četvrtoj fazi u ponudi budu svi stanovi, koji se nalaze na tržištu.

“Predviđamo da u ponudi budu svi stanovi koji su izgrađeni u prethodnom periodu sva starogradnja, odnosno sve ono što je na tržištu”, kazao je Čanović.

Čanović očekuje i nižu prosječnu cijenu realizacije.

“Očekujemo da će veći broj korisnika riješiti stambeno pitanje kroz ovu četvrtu fazu projekta”, kazao je Čanović i pregovore sa bankama najavio za narednu godinu.

Kroz tri faze projekta Hiljadu plus, koji je Vlada pokrenula 2010. godine, stambeno pitanje do sada je riješilo 1.185 porodica.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније