Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

04. 12. 2019. 11:34 >> 11:40

TO KOLAŠIN

Na gradskom trgu klizalište i Božićni bazar

Na gradskom trgu u Kolašinu, Turistička organizacija tog grada, postaviće klizalište sa sintetičkom podlogom, kako bi upotpunili ponudu i boravak turistima učinili što zanimljivijim, a planiran je i božićni bazar koji će početi 21. decembra.

"Svi posjetioci kao i građani Kolašina moći će da uživaju na klizalištu površine 200 kvadrata u periodu od 21. decembra do 3. februara, u periodu od 11 do 21 sat, a klizanje na ovoj podlozi je identično kao i klizanje po pravom ledu. Klizalište je odlična animaciju za djecu i odrasle, zabava nakon dana provedenog na skijanju, a takođe je zanimljivo kao ponuda za one koji ne skijaju", ističu u Turističkoj organizaciji.

Kako najavljuju u TO Kolašin, planirana je organizacija Božićnog bazara počev od 21. decembra na gradskom trgu u saradnji sa kompanijom "Swiss R Montenegro", a uz podršku opštine Kolašin.

Posjetioci će tu, kako ističu, moći da kupe suvenire, proizvode domaće radinosti, uživaju u ponudi gastro kućica.

Planirano je organizovanje brojnih dešavanja tokom zimske sezone, kao podrška tradicionalnim manifestacijama, kao što su zimski maratoni na Bjelasici i Sinjajevini.

"Kako bi uticali na smanjenje gužvi prema ski centrima, Turistička organizacija Kolasin će organizovati autobuski prevoz (kapaciteta 50 mjesta) od centra grada do ski centara Kolašin 1600 i Kolašin 1450 uz dva polaska i dva povratka radnim danima, a tri polaska i tri povratka vikendom po unaprijed utvđenom rasporedu i uz simboličnu cijenu karte od jedan euro po pravcu", navodi se u saopštenju TO.

Skijališta Crne Gore - ski centar Kolašin 1600 su za ovu sezonu pripremili izuzetno bogat zabavni program uz gostovanje renomiranih muzičkih zvijezda iz regiona.

Otvaranje zimske sezone je planirano 14. decembra na ski centru Kolašin 1600 uz gostovanje Indire Forze (ex Colonia), a 15. decembra će goste zabavljati DJ Proximus. Važno je napomenuti da će za sve posjetioce ski centra Kolašin 1600 ove sezone parking biti besplatan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније