Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

07. 12. 2019. 10:17 >> 12:04
17

JOKIĆ I RADOVIĆ

Objavljen novi snimak, RTCG da se izvini Otaševiću

Dnevni list "Dan" objavio je jutros snimak na kome se vidi kako službenik MUP-a Mladen Mijatović ramenom gura novinara "Dana" Vladimira Otaševića.

 

Članovi Savjeta Javnog servisa Bojana Jokić i Milan Radović zatražili su da se RTCG izvini novinaru "Dana" Vladimiru Otaševiću zbog, kako tvrde, montiranog snimka iz Delte. 

"Urednički kolegijum RTCG-a treba da se izvini novinaru Otaševiću i javnosti zbog emitovanja montiranog snimka bez prethodne provjere i tražimo odgovornost", poručili su Bojana Jokić i Milan Radović.

Podsjetimo službenik MUP-a Mladen Mijatović, za koga se pretpostavlja da je tjelohranitelj biznismena Zorana Bećirovića, se tereti da je ugrozio sigurnost Otaševiću.

Podsjetimo novinar dnevnog lista "Dan" Vladimir Otašević reagovao je povodom snimka incidenta iz Delte koji je objavljen na Portalu RTCG, navodeći da je snimak prekinut i da je sakriven dio gdje ga, kako navodi, tjelohranitelj biznismena Zorana Bećirovića, udara ramenom.

Javni servis objavio je snimak incidenta u Delti, u kom su akteri novinar "Dana" Vladimir Otašević i tjelohranitelj biznismena Zorana Ćoća Bećirovića, Mladen Mijatović.

 

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније