Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

08. 12. 2019. 10:18   >>  10:15

AERODROMI CG

Orlandić: 200.000 putnika više nego lani

Aerodromi Crne Gore na današnji dan bilježe 200.000 putnika više nego u istom periodu rekordne prošle godine, što predstavlja odličan poslovni rezultat, ocijenio je izvršni direktor kompanije Danilo Orlandić.

„Bolja organizacija posla, ulaganje u infrastrukturu i opremanje aerodroma kao i kvalitetnija saradnja sa predstavnicima turističke privrede, omogućili su postizanje ovako dobrih rezulata”, kazao je Orlandic.

Aerodrom u Tivtu za prvih 11 mjeseci opslužio je više od 1,3 miliona putnika, dok je preko podgoričkog Aerodroma putovalo više od 1,2 miliona putnika.

Porast broja putnika, između ostalog, duguje se, kako navodi Orlandić, činjenici da Aerodromi Crne Gore uz pomoć Vlade Crne Gore iz godine u godinu sklapaju sve veći broj ugovora sa prestižnim aviokompanijama iz cijelog svijeta.

„Konstantno radimo na povezivanju Crne Gore sa destinacijama širom Evrope, a vjerujemo da će sljedeća godina biti još uspješnija“, kazao je Orlandić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније