Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

08. 12. 2019. 19:48   >>  19:50 10

UREDNIŠTVO TVCG

"Snimak objavili onako kako smo ga dobili"

Televizija Crne Gore i ovog puta ističe da je snimak objavila onako kako ga je i dobila, bez ikakvih dodatnih intervencija, što je lako provjerljivo i za šta postoji više od 20 svjedoka, sapštilo je uredništvo TVCG.

Reagovanje uredništva TVCG prenosimo integralno: 

"Portal Vijesti večeras je objavio kompletan snimak sa nadzorne kamere u tržnom centru Delta. Sa te kamere nedavno je objavljen snimak i na Javnom servisu, bez dijela u kojem je Mladen Mijatović napravio fizički kontakt sa novinarom Dana Vladimirom Otaševićem.

Televizija Crne Gore i ovog puta ističe da je snimak objavila onako kako ga je i dobila, bez ikakvih dodatnih intervencija, što je lako provjerljivo i za šta postoji više od 20 svjedoka. Snimak smo objavili bez ikakvog propratnog komentara i sugestije i bez ikakve namjere da se stvori pogrešna slika o događaju u Delti.

Ponavljamo takođe, da smo postupili sa dužnom pažnjom i da u okviru racionalne sumnje nijesmo imali razloga da vjerujemo kako snimak nije kompletan.

Takođe podsjećamo da smo istovremeno objavili i reagovanje Otaševića, u kojem se između ostalog navodi, da postoji i snimak sa druge kamere, koji smo takođe blogovremeno objavili. Zato smatramo tendencioznim pokušaj određenih krugova da tu situaciju iskoriste za kontinuirane napade na Javni servis."

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније