Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

pobjeda.me [ Objavio: O. Z. ]

11. 12. 2019. 20:34   >>  20:40

SUSPENDOVANI INSPEKTORI

Bošković i Juretić negirali da su primali mito

Građevinski inspektori Vladan Juretić i Zoran Bošković danas su u Osnovnom sudu u Kotoru negirali navode optužnog prijedloga da su uzimali mito od budvanskog investitora Boška Nenezića.

Oni su to saopštili na ročištu za potvrđivanje optužnice koju je Tužilašvo podiglo protiv njih zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo primanje mita. preposi portal Pobjede.

Optužnim aktom je obuhvaćen i Nenezić, ali on nije došao na ročište jer se nalazi u inostranstvu zbog zdravstvenih razloga.

Portparol Osnovnog suda sudija Špiro Pavićević, rekao je Pobjedi da će odluka biti donijeta u zakonskom roku. Juretić i Bošković su u kotorski sud dovedeni iz Istražnog zatvora.

Njima dvojici je nakon podizanja optužnice odlukom kotorskog suda produžen pritvor zbog opasnosti od bjekstva.

Juretić i Bošković, koji su suspendovani iz Ministarstva održivog razvoja i turizma, terete se za primanje mita, a Boškoviću se na teret stavlja da je počinio i krivično djelo zloupotreba službenog položaja u pokušaju. Nenezić je optužen za davanje mita.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније